TALLERS AMB FAMÍLIES

Aquesta és una activitat totalment voluntària. Es tracta que les famílies que vulguin i puguin participar s'apuntin per a realitzar alguna activitat dins o fora de l’aula. Les activitats a realitzar poden ser moltes i variades, depenen de les  aficions, habilitats, gusts i preferències de cadascú. (Per exemple: visitar lloc de treball del pares, manualitats diverses, contar contes, activitats senzilles de cuina, ioga, xerrades sobre un tema concret ofici/hobbie,  ètc).
Esteis tots convidats,
I MOLTES GRÀCIES A TOTS PER ENDAVANT!!...

DIVENDRES DIA 19 DE GENER
Avui ha vingut a la classe na Noelia, la mare de na Neus. Amb ella hem pintat unes bosses de tela  que ens serviran per a endur-nos contes de l'escola a casa per a compartir-los amb les nostres famílies.DIVENDRES DIA 26 DE GENER

Avui ha vingut a la classe na Noelia, la mare de n'Iker. Amb ella hem fet un collar enfilant macarrons de colors. Aquest collar  és un dels complements que durem per anar disfressats d'indis!
DIVENDRES DIA 2 DE FEBRER

Avui han vingut a la classe na Pili i na Cati, la mare de n'Aritz i  d'en Marc Pons respectivament. Amb elles hem fet un parell de complements per a les disfresses d'indis: unes plomes i un "jaleco".

DIVENDRES DIA 9 DE MARÇ

Avui hem anat a fer ioga a Arnika amb na Marta sa mare d'en Toni. Na Marta ens ha explicat que volia dir fer ioga ("Són exercicis per treballar el cos i la ment a partir d'elements de la natura"). També ens ha contat una història i ens hem endinsat en un bosc màgic amb un personatge que era de nom "Xanti". En el bosc hem trobat diferents animals: una tortuga, una papallona,un mussol, un lleó, un moix...Na Xanti ha convidat a sopar a tots aquest animalons i els hi ha preparat un bona pizza, i noltros l'hem ajudada! 
Ha estat una experiència molt xula!! 
 FEIM IOGA!DIVENDRES DIA 16 DE MARÇ


Avui ha vingut a sa classe na Manola, sa mare d'en Marc Torrent.Ens ha preparat una manualitat: decorar un marc de fotos. Hem decorat es marc amb ets ous que vam dur de casa... Han quedat ben pol.lits!DIVENDRES DIA 13 D'ABRIL
Avui ha vingut a sa classe n'Eulària, sa mare d'en Francesc.Amb ella hem fet un taller de cuina: "coquetes amb olives". Han sortit ben polides, us han agrdat?


DIVENDRES DIA 20 D'ABRIL 
Avui ha vingut a sa classe na Inés, sa mare d'en Bruno. Amb ella hem fet una manualitat: "un punt de llibre", aprofitant que s'atraca  Sant Jordi :)DIVENDRES DIA 30 D'ABRIL 
Avui ha vingut a sa classe na Cristina sa mare de na Keila.Na Cristina ens ha proposat fer una maraca amb pots de iogurt, globus, cigrons i gomets. Ens ha agradat molt fer-la!
DIJOUS DIA 4 DE MAIG 
Avui ha vingut a sa classe na Roser sa mare de na Sofía. Amb na Roser hem fet una audició i un massatge. Després ens ha cantat cançons amb sa seva guitarra, entre d'altres "Zum-Zum fa l'abella". Ens ho hem passat molt Bé!
DIVENDRES DIA 1 DE JUNY
Avui ha vingut a sa classe na Judit, sa mare de n'Aura i hem fet un photocall. Cadascú de nosaltres ha fet un complement una corona o un capell i hem fet fotos ben divertides, aquí en teniu algunes...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada